ZONZO COMPAGNIE - SLUMBERLAND
Waar ?Vooruit, Gent
GENT • “Eén groot hoogtepunt” (Knack) 
Het maanmeisje dat op de aarde landt. Het zandmannetje dat zijn zandgrot verlaat. De slaapprofessional die de slaap tot wetenschap maakt. En natuurlijk de vleermuisjongen die liefst ondersteboven slaapt. Het zijn stuk voor stuk ontroerende, grappige figuren die de nachtelijke wereld van ‘Slumberland’ bevolken.

In deze muzikale en filmische voorstelling nemen kinderen je mee op een adembenemende ontdekkingsreis. Ze vertellen honderduit over het moment waarop alles kantelt en de droom het wint van de realiteit. Wat er gebeurt in hun dromen en waarom het nacht wordt. Muzikanten An Pierlé en Fulco Ottervanger zetten die dromen om in live gebrachte songs; Nathalie Teirlinck zorgt voor de filmbeelden. Deze voorstelling gooide nationaal en internationaal hoge ogen met onder andere een selectie voor Het Theaterfestival en de Music Theater Now Award in New York. Na een glorieuze tournee landt ‘Slumberland’ nu terug in Vooruit voor de ultieme dernière.

“'Slumberland' voelt aan als een trip, scherend langs glinsterdroom en nachtmerrie, tot jong en oud zich aan het eind verbaasd het zand uit de ogen wrijft, ontwakend uit dat vreemde universum van elke nacht.”
 
Koop tickets aan voordeligere prijs
Vanaf 3 tickets geniet je van een voordelig tarief. Stel zelf een abonnement samen met minstens 3 events en krijg een korting tot 20%.