KIP VAN TROJE
GENT • Kip van Troje is een professioneel ongesubsidieerd theatergezelschap. Gent is dan wel het broednest van Kip, toch reizen wij met ons 'reizend speeltheather' in heel Vlaanderen en Nederland rond.

Onze voorstellingen worden stuk voor stuk gekenmerkt door de sterke betrokkenheid met het publiek. Bovendien werken we innoverend, pedagogisch en creatief. Mede door de muziek- spel- en lichttechniek zijn onze voorstellingen stuk voor stuk laagdrempelig.

Binnen onze jaarwerking bieden wij kinder- en familievoorstellingen aan. Ook volwassenvoorstellingen en poëzielezingen sieren ons programma. Daarnaast hebben wij ook straattheater, kindergrime, kinderanimatie en bedrijfsanimatie op het menu staan. Wij spelen overal: culturele centra, sporthal, speelplein, parochiezaal, festivals, pensenkermis … zelfs bij u thuis kunnen wij te gast zijn.

Wij vertrekken vanuit onze speeltraditie om nieuwe wegen te verkennen. Wij exploreren de rijkdom van deze traditie en graven in de diepte. Zo willen wij niet beleren, maar inspireren.
Eendrachtstraat 172
9000 Gent
breng me hierheen